Marketing

Vroeger hield marketing in dat je een pakkende advertentie in een krant plaatste en vervolgens naarstig hoopte dat dit aansloeg bij de beoogde doelgroep. Tegenwoordig ligt dit anders, want tegenwoordig zijn er veel meer keuzes te maken wanneer het aankomt op het voeren van marketing. Humaniz kijkt met ondernemers naar welke marketingstrategie het beste past en voert deze op basis van de wensen en het beschikbaar gestelde budget zorgvuldig uit.

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok. Genoeg kanalen om uit te kiezen en veel kansen die u wellicht voorheen nooit voor mogelijk had gehouden. Humaniz is een groot voorstander van het gebruik van social media. Door middel van voorlichting, training en gezamenlijk beheer van de door u gekozen kanalen wordt ervoor gezorgd dat uw organisatie of onderneming de juiste uitstraling krijgt en houdt. Hiermee vergroot u niet alleen uw netwerk, maar verkleint u ook eventuele misstappen of misverstanden.

Copywriting

Gedateerde teksten op uw website, hulp nodig bij het schrijven van commerciële teksten, teksten voor zowel intern als extern nodig? Maakt u zich geen zorgen. Humaniz beschikt over kundige en creatieve tekstschrijvers met veel ervaring. Samen met u wordt gekeken naar uw wensen en wordt in samenspraak een plan van aanpak gemaakt en een deadline gesteld.

Video

U wilt uw onderneming op spectaculaire wijze van bovenaf gefilmd hebben om u klanten te laten zien hoe groot u onderneming is. Dit is begrijpelijk. Humaniz beschikt over de beste papieren en drones om dit mogelijk te maken! Naast het in staat zijn om spectaculaire beelden te schieten met een drone of het maken van een bedrijfsvideo waarin alle werknemers op passende wijze in beeld komen, beschikt Humaniz daarnaast ook over de juiste apparatuur en kennis om beeldmateriaal te monteren met o.a. ondertiteling in zowel Engels als Nederlands naar al uw wensen.

Vacaturevideo’s, instructievideo’s, reportages van bedrijfsfeesten of evenementen. Alles wat u op professionele wijze op beeld vastgelegd wilt hebben, kan Humaniz voor u doen. Samenwerken en het op tafel leggen van al uw wensen is hier van enorm groot belang, want het gaat tenslotte om het eindresultaat.