Convident

Online succesvol worden, dat is de expertise van Convident. Ze bieden maatwerk oplossingen voor bedrijven en organisaties. Van strategie & concept, design, development tot en met jouw eigen digitale marketing omgeving. Zij zijn de technici onder de motorkap die ervoor zorgen dat websites, webshops, applicaties en online marketing naadloos werken.

Full-service digital agency

Een verzameling van vakidioten! Fantastisch om te zien hoe dit team alles op het gebied van online voor elkaar krijgt. Convident heeft ruim 350 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen mogen adviseren in hun online strategie. Een ondernemend gesprek, projectmanagement, heldere communicatie en een duidelijke aanpak vormt de basis van jouw online succes. Deze nerds zijn goed in de details, maar ook in de sociale relaties waardoor ze de wensen van klanten goed begrijpen. Daarom is Convident de logische partner van Humaniz. 

De bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kun je bouwen, dit heeft Humaniz ook mogen ervaren. Jaren geleden is de relatie met de mensen van Convident ontstaan, in het bijzonder met de gedreven ondernemer Rick Dreise. Rick is tevens mede eigenaar van het digitale bureau, gevestigd in hartje Groningen. Bij Convident draait het niet alleen om tevreden klanten en succesvolle cases. We verbinden, leiden mensen op, hebben aandacht voor elkaar, zijn betrokken bij maatschappelijke initatieven en investeren in duurzaamheidsprojecten. En juist dat maakt dit een fantastiche partner voor Humaniz!

Website Convident