fbpx

Convident

Online succesvol worden, dat is de expertise van Convident. Ze bieden maatwerk oplossingen voor bedrijven en organisaties. Van strategie & concept, design, development tot en met jouw eigen digitale marketing omgeving. Zij zijn de technici onder de motorkap die ervoor zorgen dat websites, webshops en online marketing naadloos werken.

Jouw Digital Agency

“Een verzameling van vakidioten, met gedreven ondernemer Rick Dreise voorop. Rick is co-founder Convident B.V. Op zijn 25e richtte hij zijn eerste internetbedrijf op. Vanuit zijn rol als directeur algemene zaken gaat Rick graag met je in gesprek. Sparren over ondernemerschap, algemene zaken of (commerciële) samenwerkingen? Rick is de aangewezen persoon. Tegelijkwoordig vliegt hij samen met Humaniz, andere (collega) ondernemers of klanten de wereld over. Netwerken, zaken doen, verbinden en samenwerken zit hem in het bloed. Fantastisch om te zien hoe het Convident team door de jaren heen is gegroeid, ze krijgen praktisch alles op het gebied van online voor elkaar”, aldus Gerard.

Convident heeft ruim 350 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen mogen adviseren in hun online strategie. Een ondernemend gesprek, projectmanagement, heldere communicatie en een duidelijke aanpak vormt de basis van jouw online succes. Deze nerds zijn goed in de details, maar ook in de sociale relaties waardoor ze de wensen van klanten goed begrijpen.

Meer dan sites, shops en online marketing

De bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kun je bouwen, dit heeft Humaniz ook mogen ervaren. Enkele jaren geleden is de relatie met de mensen van Convident ontstaan, in het bijzonder met de gedreven ondernemer en co-founder Rick Dreise. Rick is recht door zee, heeft een nuchtere kijk op zaken en is een ondernemer van zijn woord; afspraak is afspraak. Ondernemerschap gaat wat hem betreft om het verschil willen en kunnen maken, waarbij je soms de juiste deur nodig bent om binnen te komen. Het digitale bureau is gevestigd in hartje Groningen. Naast websites en webshop biedt Convident ook online marketing trajecten!

Maar naast hun professionele diensten gaan ze nog een stap verder. Bij Convident draait het niet alleen om tevreden klanten en succesvolle cases. Ze verbinden, leiden mensen op, hebben aandacht voor elkaar, zijn betrokken bij maatschappelijke initatieven en investeren in duurzaamheidsprojecten. En juist dat maakt dit een fantastische partner voor Humaniz!

Website Convident